De app TikTok is razaned populair en sinds distributie naar TikTok werd toegevoegd aan ons platform was het wijzingen van de begintijd van het audiofragment voor TikTok-video’s een veelgevraagde optie. We hebben dan ook goed nieuws: vanaf nu bepaal je zelf de starttijd van je track op TikTok.

Zoals je weet, laat TikTok maar een gedeelte van je nummer horen. Tot nu toe was dat automatisch het begin van de track, maar je kunt nu zelf instellen welk audiofragement je bescbikbaar wilt maken voor gebruik in TikTok-video’s.

Hoe werkt het?
– Wanneer je een audiotrack hebt geüpload, kun je deze openen met het ‘potloodje’ op tabblad 3 of de ‘edit’-optie op tabblad 4 in je release.
– Onderaan de pagina vind je nu de optie ‘Start Point Time’. Hier vul je de gewenste starttijd in.
– Het formaat is mm:ss, dus wanneer je wilt dat de track op TikTok begint bij 1 minuut 20 seconden, dan voer je ’01:20′ in
– De optie werkt alleen bij nummers die langer dan 30 seconden duren en de opgegeven begintijd moet minimaal 30 seconden voor het einde van de track liggen.

Jouw nummers ook vindbaar maken op TikTok? Maak een account aan op onze site en ga direct aan de slag!

Wil je je bestaande releases naar TikTok verzenden, of de starttijd aanpassen? Mail naar info@wmdigitalservices.nl en we maken het zo snel mogelijk in orde.